Bedouin tende

Bedouin tende

Za več informacij in slik o produktu Beduin tende: click here button

Odkrijte sami, kako tende in prireditveni šotori "Beduin" preoblikujejo dobre ideje v nepozaben niz dogodkov. Na naslednjih straneh vas vabimo, da pobližje spoznate naš produkt. Lahko pa nas kontaktirate za najem ali nakup tende ali prireditvenega šotora "Beduin" že danes!

HOBOTNICA (octopus)

Beduin octopus (hobotnica) je tenda, izdelana za prekrivanje odrov z nakoliko domišljije. Spremlja jo jeklena konstrukcija in aluminjasti podporniki. Je idealna za zunanje prireditve, zabave na prostem, postavitev plesišč za velike zabave ali katerekoli druge posebne prireditve, na katerih želite ustvariti spektekularen vtis.
Dodajte še ekstravaganten "Beduin" dekor in inovativne luči, da resnično prilagodite tendo vašemu dogodku, in zagotavljamo vam, da se bo o vašem dogodku govorilo po mestu.


FREE SHAPE Tende

Kot pri vseh ostalih "Beduin" tendah so FREE SHAPE tende (proste oblike tend) enostavne za postavitev, imajo 100 % vodoodporno zaščito in prenesejo silo vetrov do 90 km/h. Tovrstne tende prostih oblik lahko preprosto preoblikujete v bolj tradicionalni "Beduin" šotor, ki ima stranice obrnjene navzdol, zato da imajo gostje zavetje v primeru dežja. Tehnološko napredne tende "Beduin" tende in šotori, razvite z nemško natančnostjo in nemškimi standardi, omogočajo "Beduin" tendam in šotorom doseganje prostih oblik, ki se utaborijo z veliko manj podporniki. To pomeni, da boste imeli bistveno več površine, ki omogoča več miz in stolov, več gostov ali celo večje plesišče. Prosta oblika tende se prilagaja vašim potrebam in predstavlja idealno možnost, da se tenda "Beduin" zlije z okolico vašega doma in mu pričara posebno vzdušje brezčasnosti.


King's pavilion (kraljevi paviljon)

"Beduin kraljevi paviljon" je kombinacija vseh modelov tend, ki vsebujejo jekleno konstrukcijo v obliki črke O. Konstrukcija se nahaja v centru tende, dvignemo jo s posebno prirejenimi dvižnimi podporniki. Spremljajo jo tudi leseni ali aluminijasti podporniki. Možna je uporaba tende s spuščenimi ali z odprtimi stranicami. Za postavitev je potrebna bolj ravna podlaga.


KING (kraljevi beduin)

Beduin KING ("kraljevi Beduin") je tenda za bolj zahtevne uporabnike, Spremlja jo jeklena konstrukcija v obliki O. Konstrukcija se nahaja v centru tende, dvignemo jo se posebno prirejenimi dvižnimi podporniki. Za postavitev je potrebna ravna podlaga. Priskrbite si tendo, ki vašo prireditev pripelje na višji nivo, ker z lepo oblikovano strukturo ustvari neverjeten učinek dvorane. Organizatorji dogodkov boste vzljubili to tendo, saj je idealna za večje prireditve in poroke.