Proizvodnja

Podjetje DBS Inženiring d.o.o. na podlagi projektne dokumentacije, ki jo pripravi projektni oddelek, samostojno proizvaja napihljive hale in membrano za jeklene in laminirane lesene konstrukcije ter jih neposredno dobavlja na mesto izvedbe projekta.

Proizvodnja nam omogoča nadzor nad kakovostjo, količino in dobavnimi roki, kar je ključnega pomena za odzivnost in v končni fazi za nizko ceno, kljub visoki kakovosti končnega proizvoda. Podjetje je tudi v tem segmentu izrazito usmerjeno k novostim in spremljanju najnovejših trendov tehnologij za izdelavo tovrstnih proizvodov, zato za proizvodnjo uporabljamo najkakovostnejša in tehnološko najpopolnejša orodja ter stroje.

Budno spremljamo spremembe in novosti na področju PVC-materialov in neprestano izbiramo najboljše proizvode najboljših proizvajalcev. Podlaga za izbor najprimernejšega proizvoda so energetska učinkovitost, varovanje okolja, nizka cena, trajnost in obstojnost. Ponosni smo, da lahko trgu ponudimo napredne in energetsko učinkovite proizvode, ki so v skladu s strogimi evropskimi smernicami in predpisi ter visokimi pričakovanji končnih strank.