Projektiranje in svetovanje

Vodila našega projektnega oddelka so strokovnost, inovativnost, kakovost in prilagodljivost storitev, ki jih ponujamo. Poleg strokovnega projektnega oddelka, skrbimo, da so našim strankam vedno na voljo natančne, pravočasne in kakovostne tehnične informacije, ki so ključne za uspešno izvedbo projektov.

Naše projektno delo temelji na visokih strokovnih merilih in standardih, kar nam omogoča konkurenčnost na trgu športnega in industrijskega inženiringa.

Vse konstrukcije so projektirane po veljavnih predpisih (Evrokod 5). Za vsako konstrukcijo se izvede statična analiza glede na obremenitve, ki so pogojene z lokacijo in velikostjo objekta. Ta omogoča izbiro optimalnih prerezov konstrukcije, ki bistveno vpliva na ceno investicije. Projektni oddelek poskrbi za detajle in potrebno dokumentacijo, da proces od načrta do izvedbe poteka brez zapletov.

Projektiranje in izdelava načrtov napihljivih halProjektiranje in izdelava načrtov hal za leseno konstrukcijoKombinacija vizij in želja naših kupcev ter inovativen pristop k izvedbi projekta nam omogočata izvedbo največjih in najzahtevnejših projektov, o čemer pričajo naše reference. Menimo, da sta za dobro sodelovanje potrebna predvsem velika mera prilagodljivosti ter korekten odnos do naših kupcev.

Kupec je pri nas vedno na prvem mestu.

Odnosi z našimi strankami temeljijo predvsem na vzajemnem zaupanju ter zanesljivosti. Bistvenega pomena je predvsem, da je stranka zadovoljna ter da prejme vse želene informacije. V podjetju DBS Inženiring d.o.o. maksimalno skrbimo, da zaposleni delajo z veseljem. Spodbuja jih samostojnost in profesionalnost.


V sklopu svetovanja kupcem nudimo:

  • možnost obiska strokovnjaka na kraju izvedbe projekta in oceno stanja,
  • usklajevalne sestanke za vsa področja inženiringa,
  • izdelavo detajlne tehnične ponudbe na podlagi pridobljenih informacij,
  • izdelavo analize stroškov.